Sprawozdanie z IV Forum Teologów Europy Środkowo-Wschodniej: Być człowiekiem – Być prorokiem (Łuck, 9-12.10.2008) - Nadbrzeżny, Antoni (Teologia w Polsce, 2020)
Sprawozdanie z IV Forum Teologów Europy Środkowo-Wschodniej: Być człowiekiem – Być prorokiem (Łuck, 9-12.10.2008).