Ks. Krzysztof Góźdź, Teologia człowieka. Z najnowszej antropologii niemieckiej, Lublin 2006, ss. 565. - Rychlicki, Czesław (Teologia w Polsce, 2020)
Recenzja książki: Ks. Krzysztof Góźdź, Teologia człowieka. Z najnowszej antropologii niemieckiej, Lublin 2006, ss. 565.