Wykaz prac dyplomowych napisanych pod kierunkiem ks. prof. dr. hab. Antoniego Żurka - Baran, Grzegorz Mariusz (Vox Patrum, 2023)
Dissertations (Th.D., L.Th., M.Th.) completed under the supervision of Rev. Prof. Dr. hab. Antoni Żurek.