Prace dyplomowe z antyku chrześcijańskiego ukończone w polskich ośrodkach naukowych w latach 2021-2022 - Wysocki, Marcin (Vox Patrum, 2023)
List of dissertations in Christian antiquity completed in Polish research centres in 2021-2022.