Jan Chryzostom, Homilie do Listu Św. Pawła do Kolosan, przekład z języka greckiego opatrzony wprowadzeniem i notami: ks. Antoni Paciorek, Biblia Ojców 7, Edycja Świętego Pawła, Częstochowa 2023, ss. 253 - Pochwat, Józef (Vox Patrum, 2023)
Review of the book: "Jan Chryzostom, Homilie do Listu Św. Pawła do Kolosan", przekład z języka greckiego opatrzony wprowadzeniem i notami: ks. Antoni Paciorek, Biblia Ojców 7, Edycja Świętego Pawła, Częstochowa 2023, pp. 253.