Prace dyplomowe z antyku chrześcijańskiego ukończone w polskich ośrodkach naukowych w latach 2022-2023 (z uzupełnieniem lat wcześniejszych) - Wysocki, Marcin (Vox Patrum, 2024)
Dissertations in Christian Antiquity completed in Polish academic centres in 2022-2023 (with additions from previous years).