„Życie codzienne w Bizancjum” – VII Ogólnopolska Konferencja Bizantynistyczna z cyklu: „Wybrane aspekty kultury bizantyńskiej” (Lublin, 14-15 listopada 2024) - Kochanek, Piotr (Vox Patrum, 2024)
Report from the conference: “Everyday Life in Byzantium” – VII Byzantine Conference from the series “Selected Aspects of Byzantine Culture”, Lublin, Poland, November 14‑15, 2024.