IV Ogólnopolska Konferencja Bizantynistyczna z cyklu „wybrane aspekty kultury bizantyńskiej”, pt. „Słowo i obraz w kulturze bizantyńskiej” (Lublin, 16-17 XI 2017) - Kochanek, Piotr (Vox Patrum, 2018)
nie dotyczy