Uroczystość nadania doktoratu honoris causa Papieskiego Wydziału Teologicznego w Warszawie Księdzu Profesorowi Markowi Starowieyskiemu (Warszawa, 12 XII 2017) - Stawiszyński, Wojciech (Vox Patrum, 2018)
nie dotyczy