Orygenes, Eustacjusz z Antiochii i Grzegorz Z Nyssy, O wywoływaniu duchów. Czy wróżka z Endor wywołała ducha Samuela (1 Sm 28)?, red. Leon Nieścior OMI, Biblioteka Ojców Kościoła, Kraków 2016, Wydawnictwo M, ss. 160. - Szynkowski, Marek (Vox Patrum, 2018)
nie dotyczy