Ogólnopolska konferencja naukowa w ramach cyklu „z duchowości bizantyńskiej”: święte wizerunki w starożytności chrześcijańskiej (Opole, UO, 10-11 V 2016) - Kochanek, Piotr (Vox Patrum, 2018)
nie dotyczy