Ogólnopolska Konferencja Starożytnicza „Siła i bezsilność władzy, zbiorowości i jednostki w świecie grecko-rzymskim i bizantyńskim” (Lublin – Dąbrowica, KUL – UMCS, 18-19 V 2017) - Kochanek, Piotr (Vox Patrum, 2018)
nie dotyczy