Bp Andrzej Siemieniewski – ks. Mirosław Kiwka, Chrześcijańska medytacja monologiczna. Źródła i aktualne pytania, Wrocław 2013, Wydawnictwo Tumskie, ss. 163. - Groń, Ryszard (Vox Patrum, 2016)
nie dotyczy