Jan Chryzostom, Homilie panegiryczne o świętym Pawle, przekład i wstęp Joanna Szwed-Kostecka, opracowanie ks. Arkadiusz Baron, Kraków 2015, Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Papieskiego Jana Pawła II w Krakowie, ss. 96. - Szczur, Piotr (Vox Patrum, 2016)
nie dotyczy