Stanisław Stabryła, Chrześcijański świat poezji Prudencjusza, Prace Komisji Filologii Klasycznej PAU Nr 40, Kraków 2011, Polska Akademia Umiejętności, ss. 171. - Szram, Mariusz (Vox Patrum, 2018)
nie dotyczy