Ks. Piotr Wojciech Turzyński, Piękno w teologii świętego Augustyna. Próba systematyzacji augustyńskiej estetyki teologicznej, Theologia Radomiensia 7, Radom 2013, Wydawnictwo Diecezji Radomskiej AVE, ss. 518. - Czyżewski, Bogdan (Vox Patrum, 2018)
nie dotyczy