Liber pontificalis, t. 1: Księga Pontyfików 1-96 (do roku 772), układ i opracowanie Monika Ożóg – Henryk Pietras SJ, tłum. Przemysław Szewczyk (1-90) – Małgorzata Jesiotr (91-96), SCL 9, ŹMT 74, Kraków 2014, Wydawnictwo WAM, ss. LXI + 289* - Szczur, Piotr (Vox Patrum, 2018)
nie dotyczy