Odpowiedź na recenzję W. Stawiszyńskiego, Henryk Pietras SJ, Sobór Nicejski (325). Kontekst religijny i polityczny, dokumenty, komentarze, Kraków 2013, Wydawnictwo WAM, ss. 236 – VoxP 34 (2014) t. 61, 567-572. - Pietras, Henryk (Vox Patrum, 2018)
nie dotyczy