Ks. Antoni Żurek, „Mysterium passionis – corpus et sanguis Christi – communio”. Eucharystia sakramentem wtajemniczenia chrześcijańskiego w Kościele łacińskim czwartego i początku piątego wieku, Studia Antiquitatis Christianae. Series Nova 14, Katowice 201 - Szram, Mariusz (Vox Patrum, 2012)
nie dotyczy