Hieronim ze Strydonu, Listy, t. 1-4, wstęp i oprac. Monika Ożóg na podstawie tłumaczenia ks. Jana Czuja, tekst łaciński przygotował Henryk Pietras SJ, Kraków 2010-2011, Wydawnictwo WAM, ss. 227 + 506 + 436 + 211. - Figiel, Józef (Vox Patrum, 2011)
nie dotyczy