Jubileuszowa Konferencja Naukowa Starożytny dramat. Teoria, praktyka, recepcja ku czci Panów Profesorów: Roberta Chodkowskiego i Henryka Podbielskiego (Lublin, 8-10 X 2009) - Siwicka, Małgorzata (Vox Patrum, 2018)
nie dotyczy