W obronie własnej recenzji. Jerzy Andrzej Wojtczak-Szyszkowski, Fides et traditio. Wybór tekstów autorów wczesnego chrześcijaństwa (dla uczniów szkół katolickich, studentów i alumnów), Warszawa 2006, ss. 368: VoxP 48 (2005) 423-425 - Gładyszewski, Ludwik (Vox Patrum, 2009)
nie dotyczy