Biblijne podstawy Chryzostomowego programu wychowania dzieci - Eckmann, Augustyn (Vox Patrum, 2009)
Dissertatiuncula haec de fundamentis biblicis in Iohannis Chrysostomi puerorum educationis ratione narrat. Secundum Episcopum Constantinopolis finis cultus atque morum non fuit homo pulcher ac bonus, sed homo deificatus, filius Dei.