Marcin Pancerz OFM, Christ i anima apud Didymum Caecum (313-398). Dissertatio ad doctoratum in Litteris Christianis et Classicis, Romae 2007, Pontificium Institutum Altioris Latinitatis (Thesis n. 654), ss. 128 - Szram, Mariusz (Vox Patrum, 2007)
review