Święty Augustyn, Pisma o małżeństwie i dziewictwie, przekład i komentarz zbiorowy, redakcja i wprowadzenie ks. A. Eckmann, Źródła i monografie TN KUL 245, Lublin 2003, Wydawnictwo Towarzystwa Naukowego KUL, ss. 392 - Pyka, Marta (Vox Patrum, 2003)
review