Bazyli Degórski OSPPE, Przekaz łacińskich rękopisów „Vita Sancti Pauli primi eremitae” św. Hieronima, Lublin 2000, Międzywydziałowy Zakład Badań nad Antykiem Chrześcijańskim KUL, ss. 450. - Mirri, Luciana Maria (Vox Patrum, 2000)
review