List apostolski Najświętszego w Chrystusie Ojca i Pana Naszego Papieża Piusa IX potwierdzający orzeczenie tożsamości ciała św. Ambrożego Biskupa i Doktora Kościoła oraz męczenników Gerwazego i Protazego przedłożone przez arcybiskupa Mediolanu - IX, Piux (Vox Patrum, 1998)
document