Ks. Antoni Żurek, Duszpasterz końca epoki patrystycznej. Tożsamość kapłana w świetle „De vita contemplativa" Juliana Pomeriusza, Tarnów 1998, Biblos, ss. 253 - Eckmann, Augustyn (Vox Patrum, 1998)
review