Dhammapada Ścieżka Mądrości Buddy, przekład na podstawie tłumaczenia z palijskiego na angielski Acharya Buddharakkhity – Zbigniew Becker, wprowadzenie Bhikkhu Bodhi, przedmowa Krzysztof Kosior, Szczecin 1997, Misja Buddyjska „Trzy Schronienia", ss. l-XIV+ - Gorycki, Andrzej (Vox Patrum, 1998)
review