Doktor dziewictwa - św. Ambroży - Kania, Wojciech (Vox Patrum, 1997)
Hac in dissertatiuncula doctrina S. Ambrosii Mediolanensis episcopi de virginitate, praesertim Beatissimae Mariae, breviter exponitur.