Zasługi filologii klasycznej KUL w propagowaniu literatury wczesnochrześcijańskiej - Wójtowicz, Henryk (Vox Patrum, 1999)
Meritum maximum Leocadiae Małunowicz fundatio Instituti Antiquitatis Christianae Catholicae Universitatis Lubłinensis anno MCMLXIX fuit, cuius moderator hoc tempore Stanisłaus Longosz est.