Wkład środowiska opolskiego w badania nad antykiem chrześcijańskim - Widok, Norbert (Vox Patrum, 1999)
In ambitu Oppoliensi antiquae litterae christianae in patrologiae praelectionibus in Seminario Maiore (annibus 1949-1999) et in Facultate Theologica Universitatis Oppoliensis (annibus 1994-1999) expromtae sunt.