Sedulius Caelius, Opera omnia – Dzieła wszystkie. Tekst łacińsko-polski, przełożył, wstępem i komentarzem opatrzył ks. Henryk Wójtowicz, Towarzystwo Naukowe Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego, Lublin 1999, ss. 453 - Pokrywka, Władysław (Vox Patrum, 1999)
review