Mirosław Daniluk SCJ, Encyklopedia instytutów życia konsekrowanego i stowarzyszeń życia apostolskiego. Pojęcia - terminy - instytucje - dokumenty - czasopisma, Lublin 2000, Redakcja Wydawnictw KUL, ss. 418 - Longosz, Stanisław (Vox Patrum, 1999)
review