Sedulius Caelius, Opera omnia - Dzieła wszystkie. Tekst łacińsko-polski, przełożył, wstępem i komentarzem opatrzył ks. Henryk Wójtowicz, Lublin 1999, Wydawnictwo Towarzystwa Naukowego KUL, ss. 454 - Longosz, Stanisław (Vox Patrum, 1999)
review