Homilia Jana Pawła II podczas boskiej liturgii w rycie armeńskim z okazji 1700 rocznicy chrztu narodu armeńskiego w Bazylice św. Piotra w Rzymie 18 II 2001 roku - II, Jan Paweł (Vox Patrum, 2002)
document