Święty Augustyn dziś - Eckmann, Augustyn (Vox Patrum, 2002)
Hac in disputatione de praesentia sancti Augustini in mundo hodiemo tractatur. Auctor commentationis Episcopum Hipponensem adesse semper sua doctrina in Ecciesia Universaii, in occidente et in oriente, et in mundo huius tempońs, egregium doctorem theologiae et cuiturae Europaeae artificem probat. Cuius libros cathoiici, orthodoxi et protestantes seguuntur, et ut de viro Africo in Algeria musulmani gioriantur.