Ks. Andrzej Uciecha, Ascetyczna nauka w „Mowach” Afrahata, Katowice 2002, Studia i Materiały Wydziału Teologicznego US w Katowicach nr 3, Księgarnia św. Jacka, ss. 192 - Woźniak, Jerzy (Vox Patrum, 2002)
review