Dokumenty prvých dvoch Ekumenických snemov. Z gréčtiny přeložil, úvody a vysvětlivky napisał Marcel Gajdoš, Bibliotheca Antiqua Christiana (Křesťanská antická bibliotéka). Edičný rad Fontes zv[äzok] Prešov 1999, Náboženské vydavatel’stvo PETRA, ss. 46 - Pietras, Leander Tadeusz (Vox Patrum, 2002)
review