Ks. Piotr Szczur, Oblicza miłości. „Miłość daje się poznać w sposób wieloraki”. Cnoty pokrewne i towarzyszące agape według Klemensa Aleksandryjskiego, Kielce - Lublin 2002, Wydawnictwo „Jedność", ss. 232 - Wojtczak-Szyszkowski, Jerzy (Vox Patrum, 2003)
review