Ks. Leszek Mateja, Oblicza miłosierdzia. Historyczne uwarunkowania rozwoju doktryny o miłosierdziu. Studium dzieł Tertuliana i św. Cypriana, Kraków 2003, ss. 300 - Wysocki, Marcin (Vox Patrum, 2003)
review