Pracownia Karmelu Miłości Miłosiernej im. Braci Trapistów Tibhirine w Szczecinie, Modlitwa Kolorem. Ikony z Pracowni Karmelu Miłości Miłosiernej im. Braci Trapistów Tibhirine, Szczecin 2003, ss. 64 - Bulas, Ryszarda (Vox Patrum, 2003)
review