Wykaz prac dyplomowych z antyku chrześcijańskiego ukończonych w polskich ośrodkach naukowych w latach 2015-2019 - Wysocki, Marcin (Vox Patrum, 2020)
List of degree works from Christian antiquity completed in Polish research centers in 2015-2019