Dokumenty synodów od 50 do 381 roku (Synody i Kolekcje Praw, 1.1) układ i opracowanie A. Baron - H. Pietras SJ, ŹMT 37, Kraków 2006, Wydawnictwo WAM, ss. XXXII + 356 - Longosz, Stanisław (Vox Patrum, 2005)
review