Bp Jan ŚRUTWA, Dzieje Kościoła w Starożytności, t. I: Epoka wielkich prześladowań, t. II : Kościół w Cesarstwie Rzymskim, Lublin: Towarzystwo Naukowe KUL, 2018, ss. 443 + 3 mapy. - Eckmann, Augustyn (Vox Patrum, 2020)
Review