Wkład O. Władysława Szołdrskiego redemptorysty (1884-1971) w dorobek polskiej patrystyki (W 100 rocznicę urodzin) - Urban, Wincenty (Vox Patrum, 1984)
Hoc in articulo studia patristica conatusque scientifici Patris Ladislai Szołdrski ex Congrogatione Sanctissimi Redemptoris provenientis atque Wratislaviae anno 1971 mortui illustrantur.