Św. Augustyn, Doskonała sprawiedliwość człowieka, z łaciny przetłumaczył i wstępem opatrzył ks. Wacław Eborowicz, Pelplin 1982, Wydawnictwo Kurii Biskupiej, ss. 67. - Eckmann, Augustyn (Vox Patrum, 1984)
review