Turia rzymskim symbolem miłości i wierności małżeńskiej - Kałabun, Anna (Vox Patrum, 1985)
Hac in brevi dissertiuncula tractatur de amore fidelitateque coniugali, quae in laudatione funebrali "Laudatio Turiae" exponuntur.