Ćwiczenia z patrologii (Wybór tekstów źródłowych) - Myszor, Wincenty (Vox Patrum, 1986)
Hoc in elencho brevi introductione praecesso enumerantur loca textuum, qui in patrologia docenda adhiberi possint.