Kto jest autorem pierwszych polskich artykułów patrystycznych? - Bober, Andrzej (Vox Patrum, 1986)
Hac in brevi dissertiuncula inquiruntur veri auctores duarum Polonorum dissertationum patristicarum, quae saeculo exeunte conscriptae sunt.